20 November 2006

Kuik apdejt

Pozdravljeni!

Kar nekaj kritik na svoj račun sem dobil...no in roko na srce, tudi popolnoma upravičenih. Obljubil sem, da bom do konca spisal blog ampak sem naletel na tisti večni problem, da je težko vse do konca izpeljati. emoticon Prišel sem domov, potem pa kar iz dneva v dan prelagal opis zadnjih tednov v Avstraliji. Zapiski so še vedno skrbno spravljeni v moji popotniški beležki in že nestrpno čakajo, da jih pretipkam.

V petek, 24. 11., ste vsi, ki ste kadarkoli poškilili na tale delček spleta, vljudno vabljeni da se ob 20. uri udeležite mojega potopisnega predavanja, ki bo potekal v prostorih Kluba Šoht v Hrastniku.
Do takrat moram seveda malce zbrati gradivo in slikovni material in zato sem tudi dokaj prepričan, da mi bo končno uspelo tudi na blog dopisati vse manjkajoče zadeve.
Seveda bi bil pa zelo vesel, da se vsi, ki vam je bil blog všeč, udeležite tudi omenjenega dogodka. Odprt pa sem tudi za vsa povabila, da ta potopis predstavim še kje drugje.

Kar pa se prihodnosti bloga tiče pa sledeče. Namenjen je bil predvsem za čas potovanja. S tem so moji domači malce lažje spremljali, kaj se je z menoj dogajalo dobrih 18 tisoč kilometrov od doma, poleg tega pa sem si tudi zase ustvaril nekakšen dnevnik, ki ga sedaj lahko vsake toliko časa malce preberem in se lažje spomnim ter podoživim vse tiste lepe trenutke, ki so me doleteli. Zagotovo bo blog spet postal malce bolj aktualen, ko se odpravim na naslednje potovanje.
Brez dvoma je backpacking droga. Vsakič, ko se podaš na potovanje, te še malce bolj zastrupi in zasvoji in potem, ko se vrneš domov, kar nimaš obstanka. Seveda je prvih par dni ob vrnitvi domov lepih, nato pa se začne tisto živčno "mencanje" doma, ko začneš prebolevati abstinenčno krizo, ker nimaš obstanka na enem mestu. Po kakšnem tednu ali 14 dneh se mi je le uspelo spet udomačiti in privaditi na domače življenje, vendar pa nekako v mesečnih presledkih vedno pride nekaj dni, ko bi najraje zopet napolnil nahrbtnik in skoraj brezciljno nekam odšel.
Zaradi vseh ljudi, ki sem jih srečal in spoznal in pogovorih z njimi o njihovih popotniških izkušnjah, imam kar naenkrat v glavi kup novih želja, katere države in kraje si želim ogledati. Težko bo zopet nabrati finance, še težje pa iz množice vsed destinacij izbrati naslednjo. Ko pa se bo to zgodilo, pa upam, da se zopet kaj "slišimo" preko tega bloga.
Vmes pa mogoče na blog prileti še kakšna manj potovalno naravnana tema, le toliko, da ohranim blog pri življenju.

Lep pozdrav in še enkrat hvala vsem, ki ste spremljali blog!

Read more...

About This Blog

About This Blog

  © Free Blogger Templates Spain by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP