27 July 2006

26. 7. 06

Celotna druščina vključno z mano, ki sem jo prej omenil, smo v isti sobi. Zjutraj smo vsi malce poležavali v posteljah, nato pa se vsak na svoj način počasi spravili h sebi. Spet smo družno odšli naokoli, se malce namočili v hot pools in odšli do Huka falls. Nato se je Gerard javil, da bo skuhal kosilo, mi pa smo malce pomagali oziroma se zabavali v kuhinji.  

Kar prijetno je bilo jesti v družbi in na koncu smo si privoščili še sladoled z vročimi malinami, kar je bil višek luksuza v zadnjem mesecu dni.
 
Po kosilu smo odšli v park in dobre pol ure igrali nogomet, sedaj pa bomo verjetno pogledali še kak film, z Garethom pa morava narediti še okviren plan za naslednjih nekaj dni.
 
Spet pa bo kar žalostno, da gremo vsak na svoj konec, ker je družba res super. Vsi so zelo zabavni, John pa ves čas skrbi za duhovite vložke. Cvetka dneva je bila, ko je odšel po kosilu na wc in rekel: »I'm gonna go drop some kids in the pool.«
 
Anika in John gresta jutri skupaj v Rotoruo, midva z Garethom proti Wellingtonu, Gerard pa še nima določenega plana.
 
Tudi John se mi bo mogoče pridružil na potovanju po južnem otoku, najprej gre za par dni proti severu, nato pa na hitro do Wellingtona. Dogovarjala sva se že, da se nekje dobimo in gremo skupaj naprej. Bomo videli kako se bo razvilo.
 
Je pa prav neverjetno, kako čudovite ljudi spoznavam tukaj.
     
LP
 
Vasja
 
 
Z leve proti desni: Anika, Gareth, jaz, John in Gerard
 
Kuhanje kosila.
 
 

0 kometarjev:

About This Blog

About This Blog

  © Free Blogger Templates Spain by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP